В Білобережжі – традиційний флеш-моб





В День незалежності України на території рекреаційної дільниці «Кінбурнська стрілка» в національному природному парку «Білобережжя Святослава» (Миколаївська область) проведено традиційний флеш-моб з масового виконання Гімну України.

На вході до рекреаційної дільниці

Його учасниками стали працівники парку та всі присутні відвідувачі цього улюбленого місця відпочинку Очаківщини. Місце виконання Гімну обрано не випадково, адже природний краєвид місця злиття Чорного моря та Дніпро-Бузького лиману виступило природною декорацією до слів «Чорне море нам всміхнеться, дід Дніпро зрадіє…».

Лунає українська пісня над косою...

Українська пісня подобається всім

З вітальним словом до присутніх виступив директор нацпарку Юрій Козловський. 

Вітальне словао від директора парку Козловського Ю.І.

Він побажав всім злагоди у спільному домі та мирного неба. А також вручив почесні грамоти приватним підприємцям міста Бутку С.В., Коновалову С.С. та Ізбашу С.В. за активну позицію у підвищенні екосвідомості громадян та створенні чистого навколишнього середовища Очаківщини, плідне  соціальне партнерство.

Нагороджується Буток С.В.

На  завершення заходу його учасники виконали всі куплети Гімну України. У цьому їм добре допомогли вокальний гурт «Козаченьки» (керівник Мурленко Н.Г.).

Лунає Гімн України

А наймолодші учасники отримали від спонсора заходу Бутка С.В. солодкі призи.

Нагороди самим меншим виконавцям Гімну

Організатор заходу – національний природний парк «Білобережжя Святослава», -  дякує всім, хто активно прийняв участь у цьому патріотичному заході та долучився до найкращих українських традицій.

Тарабан Світлана 
начальник відділу екоосвітньої
роботи та рекреаційного благоустрою