Ціни на газ




Постачання природного газу Вам здійснюється гарантованим постачальником природного газу ПАТ «Миколаївгаз». Відносини між газопостачальними підприємствами, газорозподільними підприємствами та фізичними особами (населенням) - споживачами природного газу регулюються Правилами надання населенню послуг з газопостачання, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 1999 р. № 2246 (далі - Правила).

Розрахунок населення за надані послуги з газопостачання здійснюється, починаючи з 01 січня 2007 року за роздрібними цінами, диференційованими залежно від обсягів споживання, що встановлені НКРЕ, за показаннями лічильників газу, а у разі їх відсутності - за нормами споживання природного газу.

Застосування роздрібних цін, диференційованих залежно від річних обсягів споживання, у поточному році для споживачів здійснюється залежно від річного обсягу використання природного газу (зафіксованого на особових рахунках споживача) у попередньому році. Постановою НКРЕ від 13 липня 2010 року № 812, зареєстрованою в Міністерстві юстиції України 13 липня 2010 року за № 507/17802, затверджено  Роздрібні ціни на природний газ, що використовується для потреб населення, Міжнародного дитячого центру «Артек» і Українського дитячого центру  «Молода гвардія», які застосовуються з 01 серпня 2010 року, а саме:


  • безперервне отримання газу з відповідними якісними показниками в порядку, передбаченому договором про надання населенню послуг з  газопостачання; якісне і своєчасне технічне обслуговування та усунення пошкоджень внутрішньобудинкових систем газопостачання І дворових газопроводів; отримання послуг з монтажу, технічного обслуговування та ремонту газових приладів і пристроїв, лічильників газу за своєю заявкою; перевірку якісних показників газу та якості надання послуг;

  • отримання інформації щодо тарифів напостачання і транспортування газу, ціни газу, порядку плати за спожитий газ, переліку послуг з газопостачання виконавців послуг, розміру плати за виконання додаткових робіт, правил підключення до газовик мереж та методики розрахунку плати за підключення до газових мереж, нормативних та фактичних повне або часткове припинення газопостачання в опалювальний та міжопалювальний періоди, яке проводиться на підставі письмової заяви  споживача, що подається газопостачальному підприємству не пізніше ніж за. сім днів до такого припинення, шляхом відключення опалювальних  приладів і пристроїв та їх пломбування в установленому порядку;

  • проведення перерахунку за надані послуги з газопостачання за відсутності лічильника газу в разі тимчасової відсутності споживача або членів його сім'ї за основним місцем проведення у строки, передбачені пунктом 10 Правил, звіряння фактично використаних у попередньому році та першому півріччі поточного року обсягів  природного газу з підписанням відповідного акта.

Крім того, Ви, як споживач природного газу, маєте право на (пільги, субсидії тощо) Звірення за фактично надані послуги проводиться при наявності паспорта громадянина, ідентифікаційного коду, технічного паспорту на будинок.

Графік роботи газопостачального підприємства (приймальні дні та години), Пн.-Чт.: 08.00-12.00,12.45-17.00. Пт.:08.00-12.00. Аварійна служба виклику - тел. 104.
Детальнішу інформацію про свої права та ціну на газ Ви можете дізнатися із змісту укладеного договору про надання населенню послуг з газопостачання  та за телефоном 3-80-97.

З повагою Адміністрація Очаківського УЕГГ