Екологічний десант в «Білобережжі Святослава»




Зранку понеділка, 11 вересня 2017р., справжній екодесант висадився на узбережжі Кінбурнської коси, в межах території національного природного праку «Білобережжя Святослава» (Миколаївська область) з серйозними намірами зробити цей райський куточок нашого району ще чистішим.

В цій благородній справі прийняли участь співробітники парку, начальники управлінь і відділів Очаківської райдержадміністрації, волонтери, журналісти обласних та місцевих ЗМІ, члени громадської організації ресоціалізації наркозалежної молоді «Джерело».

Звісно, найбільше пластикової тари, як завжди, виявилося на Кінбурнській стрілці, в місцях масового відпочинку людей. Пластикові пляшки, поліетиленові пакети й інший побутовий непотріб ретельно фасувався в мішки для сміття. П’ять годин напруженої роботи не тільки дозволили насолодитися красою первозданної матінки-природи, але й зробити благородний внесок в її очищення та збереження.

Всі ми прагнемо, щоб Україна стала екологічно чистою державою, і якщо кожен почне з малого – піклуватиметься про чистоту місця, де живе, працює, навчається, відпочиває, то світ обов’язково стане кращим!

Світлана Тарабан, начальник відділу
еколого-освітньої роботи та рекреаційного благоустрою
НПП «Білобережжя Святослава»