«Ми діти європейської родини»




Перший день осені приносить приємні хвилювання батькам, вчителям дітям і звичайно, бібліотекарям. До школи, після літніх канікул, повертаються щебетливі, веселі, загорілі, емоційні, наповнені враженнями школярі.

Після урочистої шкільної лінійки та першого дзвінка, який сповістив про початок нового 2017 – 2018 навчального року на бібліотечну годину знань «Ми діти європейської родини» до міської бібліотеки завітали учні 3 класу ЗОШ №1 та старшокласники Очаківської школи-інтернату.


Всі ми справжні європейці

Як завжди, бібліотекарі Очаківської міської бібліотеки ретельно готувалися до відкриття нового бібліотечно-шкільного сезону і підготували цікаву розповідь про країни та символіку Європейського Союзу.


12 зірочок на синьому фоні - символ досконалості

Школярі охоче відповідали на запитання вікторини «Пізнаємо Європу разом», приймали участь в конкурсах.


Іванова Марійка та Грибонос Віктор активні учасники вікторини Пізнаємо Європу разом  


Учасники вікторини Іванова Маша і Грибонос Віктор, ЗОШ №1 3 кл.

Найбільш активними були третьокласники Іванова Маша та Грибонос Віктор та одинадцятикласник Рижиков Олександр. Наприкінці заходу кожна дитина мала можливість сказати, що ми повинні зробити для того, щоб рідна Україна стала могутньою, процвітаючою європейською державою, з побажань - промінців юних мрійників було складене сонце.


Промінці-побажання сонячній Україні

 
Промінці-побажання сонячній Україні
 

Працівники бібліотеки побажали дітям гарних успіхів у навчанні, миру і здоров'я. Свято добігло кінця, залишаючи по собі гарний настрій та багато нових, яскравих фотознімків, які поповнять вже створену колекцію фотоархіву бібліотечного життя.


Загальне фото на згадку  про першовересневу зустріч в бібліотеці

Олена Солдатенко,
бібліотекар міської бібліотеки