Турнір з пляжного волейболу в Очакові




Літо повністю вступило в свої права, серпень в розпалі, і це означає, що потрібно покинути душні офіси та вибратись на пляж. 5 серпня на Дитячому пляжі в місті Очакові пройшов другий за цей сезон турнір з пляжного волейболу.

До змагань долучились 6 команд, 2 з яких були представлені місцевими жителями («Спарта» та «Моряки»), а ще 4 команди («Горци», «Чемпіони», «Сектор» та «Головорізи із Чикаго») сформовані з відпочиваючих.

Пісок був тяжким, сонце жарило добре, проте наші гравці відчайдушно боролись за призові місця. 1 місце було завойовано командою «Моряки»(Точанський Денис та Георгій Багратіоні). Друге місце виграла команда «Спарта» Мелентьев Антон и Сергей Тодосенко).

На минулому турнірі команда «Спарта» виборола в чесній боротьбі перше місце, та цього разу поступилась. Ну, а третє місце завоювали «Горци» (Юрій Волоче з Нового Буга та Лебедь Денис з Киева). Також, учасниками турніру були хлопці із всіх куточків України, а також із Білорусії).

Холодним Очаківським квасом всіх учасників та вболівальників пригощав Геннадій Гай. Всім учасникам та вболівальникам дякуємо за участь.

Юлія Точанська