Алея першокласників




Перші п’ять дерев посадили на шкільному подвір’ї учні початкових класів Покровської школи разом з вчителями.

У школі поновили ще одну добру традицію – висаджувати фруктові дерева на честь першокласників. Кожен учень став активним учасником процесу висадки дерев.

Всі отримали задоволення від проведеної спільної роботи. Учні уважно слухали поради дорослих, як потрібно доглядати за деревами, щоб вони прийнялися та плодоносили. 

Кожен кущик, кожне деревце, що посаджене в умовах Кінбурнської коси, потребує турботи та нагляду, а для цього необхідно багато часу, сил та бажання. 

Можливо, зовсім скоро, юні вихованці Покровської школи будуть спостерігати за ростом дерев, яких буде становиться все більше, як і учнів у школі.

У «День довкілля» учасники акції відновили квіткові клумби - вони посадили там різноманітні квіти. Тому прикрашати шкільне подвір’я будуть не тільки дерева, а й різноманітні декоративні квіти: настурція, в’юнок та багато інших. 

Дуже приємно, що учні молодших класів Покровської школи, їх вчителя: Інна Валентинівна Щеглова та Валентина Василівна Томилко, директор школи Олена Леонідівна Васильєва поповнили ряди активних учасників Всеукраїнської акції «День довкілля» на Очаківщині.

І. Форманюк,
провідний фахівець з екоосвіти РЛП «Кінбурнська коса»
та НПП «Білобережжя Святослава»