Осінній призов молодого поповнення в активній фазі




В Очаківському районі і місті розпочато відправку молодого поповнення до Збройних Сил України. Сьогодні 11.10.2019 року о 07.00 ранку військовий комісар Очаківського РВК полковник Геннадій Леурда на території військкомату привітав та висловив вдячність призовникам, батькам та рідним за їх виховання, всі призовники прийшли у військкомат добровільно, довго не вагаючись, бо знають, що служба загартовує, робить сильнішим. Недаремно, строкову військову службу називають школою життя, адже вона вчить приймати самостійні рішення, відповідати за свої вчинки, рішуче діяти в складних ситуаціях.

Це перша велика відправка молодого поповнення, яка завдяки високій патріотичній мотивації юнаків, та організованій роботі працівників військкомату, роботи медичної комісії, активній допомозі міської влади в забезпеченні транспорту для доставки юнаків до збірного пункту, пройшла успішно. На сьогоднішній день до лав Збройних Сил України вже відправлено 13 майбутніх захисників Вітчизни, ще четверо готуються поповнити ряди молодих воїнів найближчим часом.

Інформуємо також населення міста і району про те, що призвані юнаки на військову строкову службу користуються соціальними пільгами, серед яких збереження робочих місць та середньої заробітної плати на протязі усієї служби в лавах ЗСУ, виплата одноразової грошової допомоги в розмірі 3842 грн., безоплатне медичне лікування в військових медичних закладах, гарантоване соціальне страхування та ін.

Бажаємо усім юнакам, пройти цю службу з гідністю та честю.

Власна Пресс інформація Очаківського РВК