Майбутні зірочки




Ми дуже чекали цього свята, старанно готувалися, розробляли сценарій. Та що там казати – ми дуже чекали на них, наших першокласників. Трохи хвилювалися, адже в нас час, мобільних гаджетів та безкінечних криз, могли виникнути думки, що навчатися музиці не потрібно та нецікаво. Але всі побоювання виявились марними – вони до нас прийшли, такі юні, гарні і талановиті. І почалося свято першокласника в музичній школі.

Прекрасна Фея музики (викладач Анастасія Чорна) разом із своїми ельфами (Олексадра Семенова, Еміра Уяник, Марія Подолянчук, Надін Цисельська, Варвара Марчинська) запросили усіх до Королівства музики. Майбутні музиканти ознайомилися з усіма музичними дисциплінами, що викладаються у школі – сольфеджіо, хором, музичною літературою, різними інструментами і навіть прийняли участь у своєму першому в житті концерті.

Вони дуже хвилювались, як їх виступи сприйматимуть глядачі. «Плескайте в долоні!» - закликав хор молодших класів (художній керівник Анастасія Чорна, концертмейстер Марина Богатікова). І вдячні слухачі – батьки, викладачі, друзі, гаряче підтримали юних артистів. Вони допомагали розгадувати музичні загадки і навіть пообіцяли навчитися грати і співати не гірше власних дітей. А юні першокласники урочисто поклялися, що в повному складі закінчать школу у 2025 році. І хочеться вірити, що їх мрії здійсняться. На них чекають нові концерти, яскраві виступи, Всеукраїнські і міжнародні фестивалі. Побажаємо їм успіху і творчих досягнень!

Кравченко О.
Викладач музичної школи міста Очакова