Ярмарок вакансій на військову службу




18.11.2019 року Очаківський районний військовий комісаріат сумісно з представниками Очаківського міськрайцентру зайнятості проводили ярмарку вакансій на військову службу за контрактом.

До даного заходу залучались представники військових частин Очаківського гарнізону, молодь міста та району, а також люди, які тимчасово не працюють.

Представники Очаківського районного військового комісаріату розказали про переваги військової служби за контрактом, соціальні гарантії військовослужбовців та членів їх сімей, грошове утримання військовослужбовців та грошова допомога при підписанні першого контракту, агітували щодо вступу до вищих військових навчальних закладів та сержантських коледжів серед молоді.

Також працівники Очаківського районного військового комісаріату нагадали, що першочерговим завданням комплектування залишаються бойові частини ОК «Південь».

Усі, хто бажає пов’язати своє життя з професією захисника Вітчизни, та отримати більш розгорнуту інформацію про наявність вакантних місць в частинах Очаківського гарнізону та в інших частинах Збройних Сил України, інших військових формувань, консультацію, а можливо і рекомендації стосовно вибору військової спеціальності за освітою чи призванням, просимо звертатися до Очаківського районного військового комісаріату з 08.00 до 17.00 щодня, крім вихідних і святкових днів, або за телефоном: (05154) 3-08-36.