Для майбутніх офіцерів Збройних сил України




Напередодні вступної компанії до Вищих військових навчальних закладів та військових коледжів Міністерства оборони України Очаківський районний військовий комісаріат Миколаївської області продовжує проводити агітаційну роботу серед юнаків та дівчат міста Очаків та Очаківського району.

Так 4 та 5 лютого 2020 року в кабінеті військового комісара Очаківського РВК полковника Леурди Геннадія Павловича було проведено зустріч з кандидатами та їх батьками, які виявили бажання вступити до вищих військових навчальних закладів та військових коледжів Збройних Сил України.

Військовий комісар та представники військомату звертали увагу юнаків та дівчат на стан здоров’я, правильність вибору предметів для складання ЗНО, фізичну підготовку та морально-психологічний стан кандидатів. Також в черговий раз військовий комісар роз’яснив переваги навчання у ВВНЗ або військовому коледжі, а саме:

1.Безкоштовне навчання.
2. Під час навчання виплачується стипендія.
3. Безкоштовне забезпечення житлом під час навчання.
4. Під час навчання надається відпустки (зимова 2 тижні, літня 1 місяць).
5. Отримання сучасної престижної спеціальності рівня бакалавр або магістр.
6. Отримання диплому європейського рівня.
7. Повне забезпечення речовим майном (одяг та взуття) за рахунок Держави.
8. Безкоштовне 3-х разове харчування.
9. Безкоштовне медичне забезпечення та лікування.
10. Стовідсоткове забезпечення практики та стажування.
11. Стовідсоткове працевлаштування після закінчення навчального закладу.
12. Високий рівень заробітної плати.

На першочергове зарахування до ВВНЗ або військового коледжу мають право: постраждалі внаслідок Чорнобильської катастрофи; батьки мають статус ветерана війни або учасника бойових дій; багатодітні сім’ї.

Кандидати, які виявили бажання до вступу з числа цивільної молоді (денна форма навчання), можуть звернутися для надання більш детальної інформації до Очаківського районного військового комісаріату за адресою: м. Очаків, вул. Старофортечна 16, або за телефоном (05154)3-08-36