Екологічний флешмоб для школярів Очакова




2 лютого, з нагоди відзначення Всесвітнього дня водно – болотних угідь, під оптимістичним гаслом: «Вода, водно – болотні угіддя і життя – нероздільні!»,  школи Очакова підтримали екологічний флешмоб природно – заповідних установ


НПП «Білобережжя Святослава»  

У рамках флешмобу були проведені  екохвилинки та ековікторини, учасники яких отримали тематичні календарі від Міністерства захисту довкілля, ілюстровані науково – популярні видання про природу Миколаївщини та про регіональні ландшафтні паркі. А учні - найактивніші учасники конкурсів, отримали заохочувальні призи від НПП «Білобережжя Святослава».

Учасниками екологічного флешмобу Очаківської ЗОШ №1 стали першокласники – учні 1А класу разом з вчителькою О. І. Шут.

Приєдналися до флешмобу учні 4Б класу Очаківської ЗОШ №1 (класний керівник А.Зуєва)

Взяли участь у флешмобі учні 7 класу ЗОШ №1

Учасниками екологічного флешмобу Очаківської ЗОШ №2 стали учні молодших класів, які за активну участь у еколого – освітніх заходах отримали від НПП «Білобережжя Святослава» заохочувальні призи.

Долучилися до відзначення Дня водно – болотних угідь дев’ятикласники ЗОШ №2 під керівництвом вчителя біології та екології Н.В. Безлепкіної.

Учасниками екологічного флешмобу Очаківської ЗОШ №4 стали:

 учні 6Б класу

Учні 9А класу

Учні 9Б класу

Учасники екологічного флешмобу - учні 4 класу Очаківської санаторної ЗОШ – інтернату та їх наставники: класний керівник О.П. Іванова та бібліотекар школи – Н.В. Стинка.

У шкільній бібліотеці пройшла змістовна розмова фахівця  з екоосвіти з учнями «Чому вода, водно – болотні угіддя і життя - нероздільні?». Діти з задоволенням ознайомилися з цікавою інформацією  про природу рідного краю, зокрема, про значення водно – болотних угідь для довкілля та про важливість збереження водних джерел у природному вигляді.    

Шкільна бібліотека отримала в подарунок плакати та книжки про природу Миколаївщини, які, сподіваємось, стануть цікавими для усіх учнів закладу

Підтримали флешмоб Очаківська міська бібліотека та газета «Чорноморська Зірка»

   

Природно – заповідні об’єкти Очаківщини: НПП «Білобережжя Святослава» та РЛП «Кінбурнська коса» дякують вчителям, працівникам шкільних та міської бібліотек,  місцевим ЗМІ – газетам «Очаків» та «Чорноморська Зірка» за підтримку еколого – освітніх заходів.

І.Форманюк ,
провідний фахівець з екоосвіти РЛП «Кінбурнська коса»
та НПП «Білобережжя Святослава».