«Тато, мама і я – спортивна сім’я»




07 липня 2018 року, згідно Програми розвитку освітньо-культурного та спортивно-оздоровчого середовища Куцурубської сільської ради ОТГ, на стадіоні в селі Матросівка відбулося спортивне свято «Тато, мама і я – спортивна сім’я» за участю родин, які мешкають на території Куцурубської сільської ради ОТГ.

Шість родин громади виявили бажання стати учасниками веселих змагань – це родини: Кіналь з с. Куцуруб, Казаків з с. Солончаки, Бровко та Чернеги з с. Острівка, Пахтусові та Курик з с. Матросівка.

 

Спортивні сім’ї мірялися своїми силами у естафетах та змаганнях. Завзяті і азартні учасники понад усе прагнули перемоги, тому старалися з усіх сил. Сміх і веселощі супроводжували всі етапи конкурсних завдань. Майже двогодинні змагання минули, як одна мить. В цікавій та напруженій боротьбі, за оцінками журі, І місце посіла сім’я Курик, ІІ – Чернеги, ІІІ – Бровко, ІV – Кіналь, V – Казаку, VІ – Пахтусові.

Утім, хоч би як розподілились підсумкові місця конкурсу, головним призом змагань для всіх стали гарний настрій та усмішки. Всі учасники отримали медалі, дипломи, цінні подарунки, морозиво. Все це було придбано за рахунок коштів місцевого бюджету громади.

Хотілось подякувати всім учасникам, особливо батькам, які взяли участь в змаганнях та підтримали своїх дітей. Окремі слова вдячності слід адресувати організаторам даного свята - методисту відділу з питань ОМСКМ Куцурубської сільської ради ОТГ Рудай А.В., депутату Куцурубської сільської ради ОТГ Остапчук А.О. та їх помічникам Мартьяновій О.О., Варюк Л.М., Бондаренко А.В., Коноваловій О.С., Савчук О.А., Гармак С.В., Варюк І.В., Курик Олексію, Остапчук Максиму. Активну участь прийняли в підготовці та проведенні свята школярі Острівського НВК: Мартьянова Віка, Гавриленко Віка, Дідюк Альона, Таюкова Саша, Головко Ліза, Бондаренко Аня, Остапчук Лєра, Коновалова Юля, Мартьянов Богдан, Савчук Саша, Остапчук Даша, Остапчук Наташа.

Батьки і діти, всі присутні отримали незабутні враження та масу позитивних емоцій від активно проведеного дозвілля.

Ми впевнені, що спортивні змагання стануть традиційними для нашої дружньої громади.

О. БАБІЙ,
в.о. старости Острівського
старостинського округу