Вітаємо учасницю IV етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т.Шевченка




З метою піднесення престижу української мови та літератури в молодого покоління, заохочення учнів до вивчення рідної мови, підвищення рівня загальної мовної культури14 лютого 2015 року на базі Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся ІV (фінальний) етап V Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Усіх присутніх привітали:

Старєва А.М., директор Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, відповідальна особа за проведення конкурсу в Миколаївській області, яка ознайомила з процедурою проведення конкурсу й побажала юним знавцям подальших творчих звершень та перемог;

Кремінь Д.Д., поет, член Національної спілки письменників України, лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка, привітав учасників із початком фінального етапу конкурсу й зауважив, що українська мова — це золота скарбниця душі народної, з якої ми виростаємо, якою живемо й завдяки якій маємо величне право й високу гордість іменуватися народом України;

Діордіца Д.П., завідувач лабораторії методики викладання мов і літератур МОІППО, наголосила, що за перемогою кожного з учасників сумлінна праця педагога і підтримка рідних.

Переможців обласного етапу конкурсу нагороджено дипломами І – ІІІ ступенів.

Гарним музичним подарунком для юних знавців української мови та їхніх наставників стали виступи дуету бандуристок-викладачів Палацу творчості учнів м. Миколаєва.

Участь у конкурсі взяли 21 учень 5 – 11-х класів ЗНЗ області, серед яких і учениця 5 класу Іванівської ЗОШ І-ІІІ ст. імені І.І.Рачкова – Яновська Христина (вчитель Ільїна Г.В.)

Роботи учасників фінального етапу конкурсу передано на розгляд журі до м. Києва.

Бажаємо Христині перемоги на всеукраїнському етапі конкурсу!

Відділ освіти, молоді та спорту
Очаківської РДА

Офіційний сайт