Навчально-польові збори з учнями Очакова та Очаківського району




З 14 травня по 16 травня 2019 року під керівництвом військового комісара Очаківського районного військового комісаріату полковника Леурди Г.П. були проведені 3-х денні навчально-польові збори з юнаками та дівчатами випускних класів міста Очаків та Очаківського району, які пройшли повний курс «Захист Вітчизни».

В перший день зборів було проведено показ військової техніки, яка знаходиться в Очаківському гарнізоні, побуту військовослужбовців військової частини, показу СДК «Юрій Олефіренко», виповнення вправи з розборки та зборки автомату та стрільби бойовими набоями з автомату Калашнікова.

   

   

Учасниками зборів стали 105 хлопців та дівчат. Всі вони отримали можливість не просто ознайомитись з умовами побуту і тяжкої військової служби, а й дізнатись про умови вступу до вищих військових навчальних закладів, а також про умови проходження та переваги служби в ЗСУ за контрактом.

До речі, 14 юнаків та 1 дівчина з Очаківщини вже виявили бажання отримати військову освіту у вищих військових навчальних закладах.

Велику вдячність за проведення зборів Очаківський районний військовий комісаріат висловлює командиру військової частини А2637 капітану 1 ранга Харченко Віталію Юрійовичу, командиру військової частини А1804 підполковнику Погорєлову Віктору Анатолійовичу, командиру військової частини А1594 капітану 1 ранга Сидоренко Юрію Михайловичу, командиру 29 дивізіону надводних кораблів капітану 2 рангу Витському Юрію Івановичу, міському голові міста Очаків Бичкову Сергію Миколайовичу.