Альтернатівна ялинка




Зовсім скоро Новорічні свята і кожному із нас під силу прикрасити свою оселю не зрубаною з лісу ялинкою, а штучною або зробленою з природних матеріалів. Потрібно лише бажання та терпіння. Сьогодні це не лише креативно, а й екомодно.

Новорічна майстерня відкрилася напередодні новорічних свят в Василівської школі. Юна майстриня - дев’ятикласниця Аліна Цветкова – призерка І етапу Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція», яка посіла І місце в номінації «Стилізована ялинка», щиро запросила учнів 6-9 класів на авторський майстер – клас із виготовлення штучної новорічної ялинки із паперу.

   

Всім хто виявив бажання навчитися плести серпантиноподібну ялинку із паперу, Аліна зібрала у «новорічній майстерні» та не лише розповіла, а й показала секрети авторської техніки.

«Новорічний барвограй» - конкурс штучних новорічних ялинок та новорічних прикрас традиційно проходив у 4-х номінаціях за участю учнів всіх класів (Василівська ЗОШ).

У номінації «Новорічна ялинка» перемогли: Аліна Цветкова - 9 клас та Ауріка Мурленко – учениця 2 класу

   

У номінації «Новорічна композиція» перемогла Варвара Агафонова – учениця 9 класу з композицією «Дев’ятий олень Санти»

У номінації «Різдвяний вінок» перемогла учениця 11 класу Ірина Бородіна.

   

У номінації «Новорічна іграшка» перемогли Іванна Свистуха – 4 клас та Ауріка Мурленко – 2 клас.

У номінації «Різдвяний дзвоник» перемогли учні 2 класу: Василина Рягузова та Матвій Ляшевський.

Незвичайну ялинку з шишок, напередодні новорічних свят, зробили учні Покровської школи під час майстер – класу, який провела фахівець з екоосвіти парку Юлія Калініна.

 

   

Вітаємо всіх учасників та переможців з Новорічними святами та бажаємо нових перемог!

І.В. Лахтіонова,
провідний фахівець з екоосвіти
НПП «Білобережжя Святослава»