На Очаківщині «національному спротиву» бути!




При Очаківському відділі територіального центру комплектування (колишньому військкоматі) продовжується робота, щодо формування батальйону територіальної оборони.

Нагадуємо мешканцям Очаківщини, що на території міста Очаків планується формування одного із підрозділів територіальної оборони - окремий батальйон, як окрема військова частина. Розпочато роботу, щодо відбору кандидатів на призов до нової військово-організаційної структури, яка буде базуватися виключно на території міста. На даний час відібрано майже 70% кандидатів, які відповідають фаховим вимогам і придатні за станом здоров’я, та є військовозобов’язаними, з якими укладено контракт на проходження служби у військовому резерві даної військової частини. Контракт резервіста юридично не обмежує права громадянина України, а в нашому випадку надає пріоритетну перевагу при призові кандидатів на службу за контрактом в підрозділи територіальної оборони.

Після нашої першої публікації про формування батальйону територіальної оборони до нас звернулося багато кандидатів жінок, які не є військовозобов’язаними, питання їх призову на військову службу також буде розглядатися за можливості спорідненості їх цивільної освіти і військової спеціальності (наприклад «економіст підприємства» має можливість бути призваним на військову посаду «бухгалтер 1-2 категорії» військове звання за штатом: старший солдат - солдат), але не за спрощеною процедурою, а в звичайному режимі: військова медично-лікарська комісія, погодження з Генеральним штабом, підготовка у військовому навчальному центрі.

Прийом громадян для відбору на службу до батальйону територіальної оборони проводиться щоденно з 09.00 до 16.00 (крім суботи та неділі) за адресою: м. Очаків, вул. Старофортечна, 16 (тел. для довідок:3-08-36). Обов’язково кандидатам при собі мати:

    • військово-обліковий документ;
    • паспорт, інд. код;
    • документи про освіту;
    • трудову книжку;
    • свідоцтво про шлюб, народження дітей;
    • водійське посвідчення, та інші документи, які можуть підтвердити вашу фахову приналежність.

Начальник 3 відділу
Миколаївського районного територіального центру
комплектування та соціальної підтримки
полковник Геннадій ЛЕУРДА