До побачення - «Friends forever»!




23 червня в Очаківській школі І-ІІІ ступенів №2 відбулося урочисте закриття літнього мовного табору «Friends forever» за проектом Go Camp з поглибленим вивченням англійської мови. Учні вчителі, іноземні волонтери старанно готувалися до цієї події.

Програма заходу включала перекличку між командами у вигляді девізів, театралізовані вистави однієї і тієї ж казки «Ріпка», але в різних жанрах - «аction», «melodrama», «fantasy», «нorror».

Всі театралізовані постановки відбувалися англійською, в яких брали участь не лише учні, але і їхні наставники. Кожен вихованець англійськомовного табору отримав сертифікат та теплі привітання від директора школи Яровенко О.О., заступника міського голови м. Очакова Білова Г.О., методиста ММК відділу освіти Лясоти М.В. та іноземних волонтерів Джо Брауна і Дестона Вудлі.

З сумом розставалися діти зі своїми наставниками, які багато чому їх навчили, але з надією на нову зустріч у наступному році!

Відділ освіти Очаківської міськради дякує адміністрації, педагогічним працівникам Очаківської школи І-ІІІ ступенів №2 імені П.П. Шмідта за успішно реалізований навчально-виховний проект Go Camp. Наставники вчили дітей не лише спілкуватися англійською, але надали їм можливість порозумітися та налагодити стосунками з нашими друзями із Сполучених Штатів Америки.

В. Тарабан