Особливий режим для ЦОП




Головне управління ДПС у Миколаївській області інформує, що у зв’язку із введенням на всій території України надзвичайної ситуації з 26 березня 2020 року переведено в особливий режим роботу Центрів обслуговування платників області. Що це означає?

Центри обслуговування платників надають адміністративні послуги у режимі онлайн, а також за попереднім записом за телефонами, виключно, для надання невідкладних послуг у разі гострої необхідності, а саме:

- видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків;
- внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) відмітки про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта.

Для попереднього запису для відвідування ЦОП використовуйте наступні номери телефонів:

Звертаємо увагу, що на цей час зупиняється перебіг строків звернень за отриманням адміністративних та інших послуг і строків надання цих послуг. Після припинення надзвичайної ситуації та карантину перебіг цих строків буде продовжено з урахуванням часу, що минув до його зупинення.

Закликаємо платників користуватись дистанційними формами комунікації, не відвідувати податкові органи без крайньої необхідності та максимально використовувати електронні сервіси ДПС, зокрема:

- електронний кабінет https://cabinet.tax.gov.ua/ 

- електронна звітність https://tax.gov.ua/elektronna-zvitnist/ 

Скориставшись Електронним кабінетом, ви зможете сплатити визначені податкові зобов’язання, подати звітність або отримати інформацію уникаючи відвідування податкових органів. У разі виникнення питань щодо користування Електронним кабінетом платникам слід звертатись до служби підтримки за телефоном 0800 501 007 (напрямок 0) або за посиланням http://cabinet.tax.gov.ua/help/ 

Крім того, нагадуємо контактні дані Головного управління ДПС у Миколаївській області:

- електронна адреса для направлення листів та запитів на публічну інформацію: mk.official@tax.gov.ua

-електронна адреса, за якою громадянин може викласти своє звернення: mk.zvernennya@tax.gov.ua

- служба діловодства: (0512) 50-18-86.

Також звертаємо увагу, що вся актуальна інформація щодо діяльності податкової служби Миколаївської області розміщується на субсайті Головного управління ДПС у Миколаївській області за посиланням: https://www.mk.tax.gov.ua та на офіційні сторінці у Facebook за посиланням https://www.facebook.com/tax.mykolaiv/

Сподіваємось на ваше розуміння ситуації, що склалась. Пам’ятайте, що дотримуючись правил безпеки, ви максимально захищаєте себе та своїх близьких, адже прості речі рятують життя!

Головне управління ДПС у Миколаївській області