Дударєв Віталій Вікторович - вічна пам’ять




17 жовтня 2019 року перестало битися серце найріднішої людини, мого синочка, Дударєва Віталія Вікторовича (17.02.1988 – 17.10.2019) майора юстиції, військового прокурора Миколаївського гарнізону.

   

З життя Віталій пішов як лицар, до останнього дня був на своєму робочому місці.

За короткий час Віталій встиг зробити дуже багато і завжди був першим:

  • Очаківська середня школа № 1,
  • Очаківська дитяча художня школа ім.. Р.Г. Судковського,
  • Київський військовий ліцей ім.. Івана Богуна,
  • Харківська НЮАУ ім.. Я Мудрого,
  • З 2010 року – військовий прокурор Миколаївського гарнізону.

З тяжкою онкологічною хворобою також героїчно боровся з грудня 2018 року.

Динаміка лікування була позитивною та 3 жовтня стан різко погіршився через нежить, але 7 жовтня – знову на робочому місці. Потім одна операція в Очаківській ЦРЛ, друга – в Одеському військовому шпиталі, 8 днів коми.

17 жовтня 2019 року о 19.00 серце зупинилося.

Низький уклін за співчуття, моральну підтримку, організацію та поховання Віталію Юрійовичу Харченку – командиру військової частини А-2637, Військовій прокуратурі Південного регіону України, Військовій прокуратурі Миколаївського гарнізону, військовим прокурорам з усієї України, та усім хто провів мого синочка в останню путь.

Мати, дружина, рідні.


Останні земні художні твори Дударєва Віталія Вікторовича

   

Ще влітку Віталій хотів повернути свою роботу «Бузок», яка зберігалася в Очаківській дитячій художній школі ім.. Р.Г. Судковського, але нажаль і на цей час доля цієї картини невідома. Можливо вона зберігається в іншому місці. Дуже прошу повернути її мені за винагороду.