Святкування дня ВМС в Очакові




2 липня у військовій частині А2637м. Очаків пройшло святкування 25-ї річниці Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

До військової частини прибула делегація з м. Калуш і Калуського району на чолі з головою Калуської райдержадміністрації Бабій Н.Й. та заступником міського голови міста Калуш Челядін О.І.

Святкування розпочалось з урочистої церемонії нагородження військовослужбовців подяками, медалями, грамотами за сумлінну військову службу та з нагоди святкування 25-ї річниці ВМС ЗС України.

Медаллю «Учасник АТО» нагороджено капітана ІІІ рангу Агейкіна С.М., медаль за взірцеву військову службу ІІІ ступеню отримав мічман Обримба С.О. та ще багато інших військових отримали відзнаки на честь свята.
Від голови Калуської РДА отримали грамоти 10 військовослужбовців.

Відзначили і командира в/чА2637 Харченка В.Ю. грамотою і подякою, та подарували кондиціонер для військової частини.

Звісно своїх підлеглих привітав зі святом і сам командир частини, з відзнаками і найкращими побажаннями. На свято завітали міський голова Бичков С.М., його заступник Білов Г.О., депутати міської ради, та інші представники влади.

Для гостей свята підготували не тільки урочисті заходи, а й святковий концерт за участю дитячого духового оркестру з с. Підмихайля Калуського району, а також дитячих танцювальних колективів під керівництвом Козлової С.В.

Показові виступи з демонстрації військової техніки та озброєння здійснювала рота охорони в/ч А2637, цікаво було спостерігати за умовним гасінням пожежі з використанням пожежно-рятувальних автомобілів військової частини, а зенітний взвод показав боротьбу з безпілотниками.

 

Також гостей свята привітали військові літаки, які досить низько пролітали над військовою частиною, щоб присутні мали змогу їх роздивитися.

На закінчення - демонстрація військових спроможностей та десантування парашутистів. Показові стрибки з парашутами викликали захоплення у присутніх і бурхливі оплески.

На честь свята всі бажаючі мали змогу спробувати себе в ролі військового, відчути міць військової техніки, а особливе захоплення від побаченого звісно отримали діти, які з морозивом чи солодкою ватою з цікавістю спостерігали за видовищем.

Н.Пишук

Газета «Чорноморська зірка» №№ 53-54 від 07.07.2017 р.