Стаднічук Ірина - знову найкраща




21 березня в Миколаєві відбувся Обласний конкурс юних піаністів серед учнів мистецьких шкіл. Представляти Очаківське зональне методичне об’єднання було довірено учениці 8 класу музичної школи міста Очакова Стаднічук Ірині, вихованці старшого викладача – Віри Домбровської.

Іринка – унікальна за своїми музичними здібностями дівчина. Вже багато років вона навчається на трьох відділеннях музичної школи, неодноразово ставала лауреатом Всеукраїнських та міжнародних конкурсів.

Стаднічук Ірина та Віра Домбровська

«Цей конкурс, є дуже складним і престижним, адже конкурсанти виконують 3 музичних твори, різні за жанрами. Ми виконували Симфонію Й.Баха, Сонату В. Моцарта, оригінальний твір українського композитора – Прелюд О. Жданова.

Стадничук Ирина

– В нашій групі змагалось 29 юних піаністів. Серед лауреатів – учні провідних мистецьких шкіл Миколаєва. І ми дуже щасливі, що посіли ІІ місце. Це вперше за всю історію участі в конкурсі учнів-піаністів нашої музичної школи, - ділиться враженнями Домбровська В.А.

– Іринка проявила себе, як справжній музикант. Їй вдалося передати всі тонкощі інтерпретації музичних творів. Голова журі конкурсу М. Матвєєва дуже високо оцінила виступ нашої Ірини і запросили її цього року вступати до Миколаївського коледжу музичного мистецтва.»

Учасники конкурса юных пианистов. 21 марта 2018 г.

Вітаємо Ірину Стаднічук і її прекрасного викладача – Віру Домбровську!

Кравченко О.М. викладач МШ м. Очакова