І знову перемога




Ми, навіть, не сподівалися, що нашу роботу так високо оцінять на Миколаївському конкурсі фортепіанного виконавства «Ludus Royalis», що проходив 2 квітня у рамках Другого Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Мистецька феєрія».
Учениця 6 класу музичної школи міста Очакова Кулай Анастасія стала лауреатом Другої премії в номінації «фортепіано соло» у категорії 5-8 класи.

Викладач Робулець С.О. отримала Грамоту за професійну підготовку лауреата конкурсу. До речі, в ньому брали участь учні музичних шкіл з м. Одеси, м. Херсона, м. Миколаїва, студенти та учні педпрактики Миколаївського коледжу музичного мистецтва та коледжу культури, а також студенти Одеської Національної музичної Академії ім. А. Нежданової.

Також викладач отримала Сертифікат учасника Всеукраїнського науково-практичного семінару «Актуальні проблеми сучасної мистецької освіти в умовах впровадження Нової української школи», виданий за активну участь і високий професійний рівень.

Побажаємо Анастасії не зупинятися на досягнутому, максимально підвищувати рівень виконавської майстерності та нових перемог!

Робулець С.О.,
керівник Очаківської дитячої філармонії Робулець С.О.