Конкурс «Супер читач літа — 2019»




Ось і настало яскраве, сонячне, веселе літо. Особливо радіють цій порі діти, адже наступили довгоочікувані канікули. Попереду три місяці літа. Як їх провести? Звичайно, можна поїхати з батьками в цікаву подорож, завести нових друзів, відпочиваючи у бабусі, отримати незабутні враження від походів…

А ще, чудово  провести свій відпочинок з цікавою книгою. І не обов'язково відразу йти в книжковий магазин. Вам потрібно лише згадати, що в нашому місті Очакові є прекрасна бібліотека, в якій читачів чекають цікаві книги і досвідчені бібліотекарі.

З 4 по 6 червня 2019 р. на відкритті «Літніх читань» в Очаківській міській бібліотеці побували учні 1-х, 2-х, 3-х класів Очаківської ЗОШ №1. Бібліотекар Олена Солдатенко запросила своїх маленьких гостей до святково прибраної читальної зали, яка тимчасово перетворилася на бібліокафе де відбулася справжня «дегустація книжкових новинок». 


Бібліокафе відчинило двері літнім читанням

 
Бібліокафе відчинило двері літнім читанням
 


Солдатенко Олена головний офіціант Бібліокафе

Увазі присутніх було представлено бібліоменю. Перша страва називалась «Казковий вінегрет». Бібліотекар продемонструвала дітям казки на різні смаки: про тварин, чарівні казки, народні й авторські.


Бібліотека рекомендує прочитати влітку

 
Бібліотека рекомендує прочитати влітку
 

Відповідаючи на запитання вікторини, юні читачі показали, що вони люблять казки і з задоволенням їх читають. На друге - спробували «Пізнавальний гарнір» - книги про рослини, тварини, космос та відкриття, вони привабили дітей яскравими ілюстраціями та цікавими фактами. Любителям гостренького було запропоновано «Пригодницький салат».


Знайомство з бібліоменю


В холодочку, в літній день, книгу в руки ми берем

 
В холодочку, в літній день, книгу в руки ми берем
 


Літні читання в Очаківській міській бібліотеці стартували - кожен вибрав книги до смаку

Третьокласникам із запропонованого книжкового меню найбільше сподобався «Пізнавальний гарнір», а першокласникам солодкий сік і смачні рогалики. 


Конкурс для спритних, і кмітливих


Конкурс для спритних, і кмітливих

Конкурс для спритних, і кмітливих


На перше подали Золотого ключика


Першокласники смакували народними казками


На перше подали Золотого ключика

Першокласники смакували народними казками

В міській бібліотеці «широкий асортимент» пригодницької літератури для дітей. Закінчилося частування «Журнальною тусовкою».


У кого пальчики спритніші


У кого пальчики спритніші

У кого пальчики спритніші

Юні відвідувачі брали активну участь у літературних вікторинах, веселих конкурсах, жвавих розвагах, мали змогу полистати яскраві, цікаві, новенькі журнали та поласувати смачними солодощами і фруктовим соком від депутата обласної ради Гемаєва Х.З.


Всім приємного частування!


Пригощалися і самі маленькі читачі

Літо тільки почалося і попереду на всіх користувачів бібліотеки чекає ще багато цікавих зустрічей.

З 1 червня 2019 р. Очаківська міська бібліотека оголошує конкурс і старт літніх читань «Супер читач літа – 2019 !!!»


Бібліотекар Олена Солдатенко об'явила початок конкурсу Супер читач літа - 2019!

До участі запрошуються діти 1 - 9 кл.

Щоб отримати перемогу у конкурсі, учасникам потрібно відвідати бібліотеку протягом літа не менше 6-ти разів, прочитати якомога більше книг, а також залучити до читання своїх друзів ровесників.


Хто обіцяє влітку читати

Підсумки конкурсу будуть підведені в кінці вересня. Переможці обов’язково отримають призи. За більш детальною інформацією звертайтеся до міської бібліотеки