Запрошення на військову службу за контрактом до 28 ОМБР імені Лицарів Зимового Походу




Очаківський районний військовий комісаріат запрошу чоловіків та жінок віком від 18 років придатних за станом здоров'я на військову службу за контрактом до 28 ОМБР імені Лицарів Зимового Походу

Розмір грошового забезпечення стрільця у середньому складає від 11 600 до 12 500 грн.

Після виходу військової частини з пункту постійної дислокації на полігон, до основної заробітної плати нараховується - 3 000 грн.

Військовослужбовцям військової служби за контрактом виплачується одноразова грошова допомога після укладення першого контракту:

-  особам рядового складу – 14 800 грн.,
-  особам сержантського та старшинського складу – 16 700 грн.,

Матеріальна допомога для вирішення соціально – побутових питань у розмірі місячного забезпечення від 10 200 грн. (щорічна).

Допомога для оздоровлення у розмірі місячного грошового забезпечення – 10 200 грн. (щорічна)

У разі переїзду військовослужбовця на нове місце військової служби в інший населений пункт виплачується підйомна допомога у розмірі місячного грошового забезпечення (від 10 200 грн.) на військовослужбовця і 50 відсотків місячного грошового забезпечення на кожного члена його сім'ї, який переїхав з ним на нове місце військової служби;

За участь в ООС передбачено додатково щомісячна доплата:

- на лінії зіткнення на глибину ротних опорних пунктів першого ешелону оборони, на території противника, в акваторії Азовського моря – 17 000 грн.
- в інших місцях дислокації у межах визначеного району проведення заходів забезпечення національної безпеки і оборони (ЗНБО) – 6 500 грн.

Виплата щорічної разової грошової допомоги учасникам бойових дій.

Усі військовослужбовці, які підписали контракт зі Збройними Силами України, забезпечуються житлом залежно від потреб (казарма, казарма покращеного типу, гуртожиток, гуртожиток сімейного типу).

Військовослужбовцям, які винаймають житло виплачуються грошова компенсація за піднайом (найом) житлових приміщень.

У середньому річне грошове забезпечення військовослужбовця військової служби за контрактом з вислугою від 1 до 3 років складає – 290 000 грн.

За додатковою інформацією просимо звертатися до Очаківського РВК,  за адресою: м. Очаків, вул. Старофортечна 16, телефон для довідок: 05154 3-08-36.