Відзначили День працівників сільського господарства




Щорічно у третю неділю листопада в Україні відзначається День працівників сільського господарства. З нагоди свята 16 листопада у приміщенні Палаца культури с. Парутине відбулися урочистості. Це професійне свято працівників сільського господарства, підприємств по переробці сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних, обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу. Тому в залі зібралися представники усіх цих шанованих професій.

На святі були відмічені кращі господарства, передовики сільськогосподарського виробництва.  Відбулося нагородження кращих працівників з врученням грамот та грошових премій від голови райдержадміністрації Сергія Самоукова та начальникауправління агропромислового розвитку Очаківської райдержадміністрації Анатолія Пащенко.

До вітального слова також приєдналася заступник сільського  голови Куцурубської ОТГ –Лариса Миколаївна Горгуленко, яка побажала усім успіхів у праці, енергії, здоров’я міцного, тепла та затишку в родині. А також вручила подяки керівникам господарств, приватним підприємцям, які приймають участь у розвитку і добробуті Куцурубської територіальної громади.

Багато приємних слів з нагоди свята пролунало зі сцени. Для всіх присутніх у залі Палаца культури з нагоди свята була організована цікава концертна програма . В подарунок лунали жарти, пісні, танці від маленьких і дорослих артистів.

 

Куцурубська громада