«Чорноморський бриз 2019»




Міжнародний конкурс - фестиваль мистецтв «Чорноморський бриз», під егідої продюсерської агенції «Європейська молодіжна ліга», проходив 13 -14 квітня у місті Одеса. Саме з цією агенцією співпрацює молодий викладач музичної школи міста Очакова – Чорна Анастасія. У жовтні 2018 року її учениця Стаднічук Ірина на подібному конкурсі у Києві отримала диплом лауреата. А в Одесі викладач вирішила представити своїх наймолодших учениць – Ющук Софію і Семенову Олександру.

Чорна Анастасія, Ющук Софія, Семенова Олександра

  Чорна Анастасія, Ющук Софія, Семенова Олександра  

Вони дебютували у різних вікових категоріях у номінації «Естрадний вокал». Причому маленька Софійка, якій виповнилось 7 рочків, виступала під фонограму, а Олександра – під акомпанемент свого викладача на фортепіано. Анастасія Чорна викладає в музичній школі на двох відділах – вокалу і фортепіано, тому її навички концертмейстера дуже згодились під час конкурсного виступу. Викладача дуже вразили новітні інноваційні технології конкурсу, сучасна апаратура, цифрове фортепіано нового покоління.

«Я вперше в житті бачила подібний інструмент, ніколи в житті не грала на такому. Так трапилось, що нам доручили відкривати конкурс, тому мені прийшлось грати без репетицій, просто з листка. Дуже задоволена, що все склалося, ми виступили гідно. Але хотілося, щоб такий інструмент був і в нашій музичній школі. Він має насичений, гарний тембр, не потребує настроювання, дуже компактний, його можливо перевозити для виступів».

Дітки справили гарне враження на журі, вони виступили дуже артистично і з натхненням. І зайняли ІІІ місце у своїх вікових категоріях. Софійка Ющук – наймолодший лауреат міжнародного конкурсу серед учнів музичної школи. Олександра вже мала досвід виступів на Міжнародних конкурсах. Вітаємо дівчаток, бажаємо нових перемог! Їх запросили на конкурс до прекрасного міста Лева, вони про це вже мріють. Хай дитячі мрії збуваються!

Кравченко О.
Викладач музичної школи міста Очакова