В національному природному парку «Білобережжя Святослава» - велике прибирання рекреаційних дільниць




Стало вже доброю традицією проводити в кінці та на початку рекреаційного сезону генеральне прибирання улюблених місць відпочинку в національному природному парку «Білобережжя Святослава» (Миколаївська область).

Очищуємо царство птахів від сміття

Прибране узбережжя

Ось і 25 вересня цього року працівники всіх науково-дослідних природоохоронних відділень парку, волонтери здійснили виїзд на територію рекреаційної дільниці «Кінбурнська  стрілка», щоб прибрати територію після напруженого рекреаційного сезону. Тож стараннями всіх учасників було приведено до ладу територію узбереж Дніпро-Бузького лиману та Чорного моря в районі мису Кінбурнського півострову. До того ж, все сміття в процесі прибирання відразу сортувалося.

Футболка найактивнішому

В результаті проведеної акції зібрано 6м.куб. сортованих відходів, що відправлені на переробку, очищено близько 24 га природо-заповідної території національного парку. Найактивнішим учасникам акції вручені пам’ятні футболки від генерального спонсору акції «Я люблю своє узбережжя» - компанії «Кока-кола Україна» та Українського товариства охорони птахів.

Світлана Тарабан,
начальник відділу 
еколого-освітньої роботи 
та рекреаційного благоустрою
НПП «Білобережжя святослава»