Вони вибирають чисте майбутнє




У НПП «Білобережжя Святослава» підвели остаточні підсумки природоохоронних акцій, яки тривали протягом навчального року та були спрямовані на ліквідацію небезпечних відходів. Фахівці з екоосвіти разом з вчителями визначили переможців та найактивніших учасників акцій у школах, що розташовані на території природно – заповідних парків Кінбурнської коси.

В Василівській ЗОШ за рік було зібрано 15 кг відпрацьованих батарейок. Учасників цьогорічної природоохоронної акції «Батарейки, здавайтеся!»  привітали у школі та нагородили почесними грамотами НПП «Білобережжя Святослава».

Серед переможців:

Назар Ляшeвський, учень 5 класу - І місце;
Ауріка Мурлeнко, учениця 1 класу - ІІ місце:
Анастасія Кубріна, учениця 6 класу - ІІІ місце;

   

Серед переможців акції «Добро жменями» (збір пластикових кришечок)

Ауріка Мурлeнко учениця 1 класу – І місце за 1000 зібраних кришечок!
Іванна Сeмeнюк, учениця 8 класу – ІІ місце;
Варвара Агаіонова та Анастасія Кубріна розділили ІІІ місце.

Всі вони отримали почесні грамоти переможців від НПП «Білобережжя Святослава». Подяку за активну участь в акції отримала учениця 8 класу - Аліна Цветкова

   

За активну участь у природоохоронних та екоосвітніх заходах НПП «Білобережжя Святослава» почесною грамотою був нагороджений учнівський колектив Покровської ЗОШ (директор школи О. Л. Васильєва)

НПП «Білобережжя Святослава» дуже дякує учням 1Б класу ЗОШ №1 м. Очаків за активну участь у акціях парку. Під керівництвом вчителя О.М. Єгурнової діти зібрали багато відпрацьованих батарейок, пластикових пляшок та кришечок. Першокласники ЗОШ №1 відвідали офіс національного парку та ознайомилися з унікальною природою Кінбурнської коси.

   

 

Завдяки акціям діти вчаться щоденно дбати про своє довкілля, вчаться відповідати за місце, де народилися і живуть та власним прикладом намагаються змінити відношення людей до рідного куточка Землі.

І. Лахтіонова,
провідний фахівець з екоосвіти
НПП «Білобережжя Святослава»