І знов звучить акордеон




В музичній школі міста Очакова триває весняний конкурсний марафон. 27 березня в Миколаєві пройшов обласний конкурс учнів дитячих мистецьких шкіл, що навчаються на народних інструментах.

Нашу школу представляли учні класу акордеону викладача Збавітєль Олени Олександрівни – Соловйов Дмитро і Стаднічук Ірина. За умовами конкурсу вони повинні були виконати 2 твори – поліфонічний твір і оригінальний твір українського композитора. В конкурсі, в номінації «Клавішні інструменти» приймали участь 30 учнів із різних куточків нашої області . Дмитро та Ірина приймали участь у найбільш чисельній, старшій віковій групі. Журі конкурси – провідні спеціалісти Миколаївського коледжу музичного мистецтва.

Соловйов Дмитро. Очаків

Цей день для Іринки Стаднічук почався із приємної події – їй був вручений диплом за ІІ місце у обласному фортепіанному конкурсі. Директор обласного методичного кабінету Катрич О., що вручала подарунок, наголосила, що це унікальний випадок в історії конкурсів, коли один учасник змагається у кількох конкурсах і досягає прекрасних результатів.

Стаднічук Ірина. Очаків

Наші учні достойно упорались із конкурсною програмою, за рішенням журі Ірина Стаднічук посіла ІІ місце у старшій віковій категорії, а Дмитро Соловйов отримав спеціальний диплом за найкраще виконання твору українського автору. Вітаємо прекрасного викладача – Збавітєль Олену Олександрівну, що підготувала учнів до престижного конкурсу! Це не перше покоління її лауреатів, тому дуже приємно, що кожного року клас акордеону видає нових переможців.

Кравченко О.М.,
викладач музичної школи