Нехай мрії наших дітей збуваються!




2 вересня 2019 року багатотисячна українська шкільна родина сіла за парти. Літо і канікули скінчилися, попереду шкільне життя, новий навчальний рік з цікавими уроками і завданнями.

Після урочистої шкільної лінійки свої перші уроки за темою: «Я хочу стати кращим» учні 2-А та 4 класу Очаківської ЗОШ №1 провели в Очаківській міській бібліотеці. Мета цього уроку – виховання у школярів культури гідності, яка має бути скерована на самопізнання, самореалізацію, в основі якої лежить ціннісне ставлення до себе, до оточення, до держави.

Бібліотекарі радо зустрічали своїх маленьких читачів, привітали їх з Днем знань та початком нового навчального року. Бібліотекар Олена Солдатенко запропонувала поговорити про самих себе, про те, що ми можемо зробити, щоб стати кращими. Головне в людині не природна краса, а її внутрішній світ. Добра, щира, працьовита людина притягує до себе інших. Поряд з такою людиною ми стаємо духовно кращими.


Олена Солдатенко запропонувала учням поговорите про те як стати кращими

 
Олена Солдатенко запропонувала учням поговорите про те як стати кращими
 

Другокласники активно відповідали на запитання та чудово справилися із завданням: які риси характеру вони хочуть в собі виховувати? Допомагала своїм вихованцям класовод Васькова Лариса Валентинівна.


Лариса Валентинівна Васькова навчала як до мрії спрямовано йти і перешкоди долати в путі

 
Лариса Валентинівна Васькова навчала як до мрії спрямовано йти і перешкоди долати в путі
 

 

Учні 4 класу разом з батьками та класним керівником Шут Оленою Іванівною прикрасили дерево дитячих побажань листочками-яблучками, на яких написали свої мрії. А мрії у кожного такі різні: хтось хоче стати ветеринаром, військовим, поліцейським, навіть президентом, а хтось мріє поїхати за кордон, зробити цікаві відкриття, але всі діти хочуть бути щасливими, доброзичливими, справедливими, розумними і вихованими.

   

Існує одне твердження: якщо чогось дуже хочеш, то твоє бажання обов'язково збудеться. Нехай добрі мрії наших маленьких читачів збуваються, а ми, дорослі, їм обов’язково в цьому допоможемо.

Бажаємо всім дітям хороших знань і посидючості за партами. Їх батькам - терпіння, сил і завзяття у наданні допомоги своїм чадам, а учителям - бадьорості й позитиву на весь навчальний 2019 рік.

Нових відкриттів! Цікавих подій! Із Днем знань!

Завідувачка Очаківської міської бібліотеки Ганна Біла