6 травня День Піхоти




Особовий склад Очаківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки щиро вітає усіх з Днем Піхоти!

6 травня 2021 року згідно указу Президента України №152/2019 від 19.04.2019 року втретє відзначається День Піхоти. Цей День відзначається щорічно з метою вшанування мужності та героїзму воїнів механізованих, мотопіхотних, гірсько-штурмових військових частин і підрозділів Сухопутних військ Збройних Сил України, виявлених у боротьбі за свободу, незалежність та територіальну цілісність України.

Незважаючи на зростання ролі інших родів та видів військ Збройних Сил України, піхота була, є і буде визначальним чинником перемоги в будь-якій війні.

Саме військовослужбовці механізованих, мотопіхотних, гірсько-штурмових військових частин і підрозділів Сухопутних військ Збройних Сил прийняли на себе перший удар на Сході України і продовжують його тримати.

Дякуємо військовослужбовцям піхотних частин і підрозділів за вірну і професійну службу народу України, за мужність і героїзм! Та їх родинам за терпіння та підтримку наших захисників.

Бажаємо їм міцного козацького здоров’я, щастя, злагоди, успіхів у службовій діяльності та Миру в Україні після нашої Перемоги!

Військовий комісар
Очаківського районного територіального центру комплектування
та соціальної підтримки
полковник Геннадій ЛЕУРДА