Одна команда – команда однодумців!




На минулих президентських виборах я не підтримував ідею нового очільника країни, щодо приходу до влади нової політичної сили – партії «Слуга народу». На сьогоднішній день мої погляди кардинально змінилися, я вірю в цю молоду команду і вірю нашому президенту. Вперше в нашій країні з’явилась команда однодумців, які намагаються працювати для людей і позитивні зрушення очевидні. Тому, коли отримав пропозицію балотуватися кандидатом в депутати міської ради від діючого Голови Очаківської міської ради Сергія Миколайовича Бичкова від партії «Слуги народу», майже не роздумував.

По-перше, військовий гарнізон вже збільшився більше, як удвічі в порівнянні з 2014 роком і перспективи розширення військового порту – це перспективи подальшого збільшення військових частин ВМС України на території нашого міста, тому меру потрібні досвідченні військові командири в команді, для рішення питань життєдіяльності військових і членів їх сімей. А це і будівництво житла, яке вже вирішується як на рівні Міністерства Оборони України, так і на рівні кабінету Міністрів України, це і захист соціальних інтересів військовослужбовців, ветеранів і членів їх сімей.

По-друге, це перспективи розвитку міста, від вирішення комунальних проблем, ремонту шкільних і дошкільних закладів, лікарні, міського стадіону до благоустрою міської території в цілому. В цьому напрямку Очаків отримав преференції в плані отримання державних субвенцій для розвитку міста і перші кошти, а саме 700 млн. грн. на ремонт дороги «Нечаяне - Очаків» і 7,2 млн. грн. на реконструкцію наших місцевих доріг вже отримані.

І це тільки початок, перший транш. Попереду велика робота і потрібна підтримка міської влади, потрібна командна робота однодумців, яку ми і представляємо. В нашій команді є молодь, яка бажає змін, є досвідченні керівники підприємств, установ, організацій і командири військових частин, в яких є досвід вирішення соціально-економічних питань. Час політичних чвар і піару минув, потрібно працювати в одному напрямку і перетворити Очаків на одне з кращих курортних міст України.

По-третє – це соціальний блок питань. До мене, як до військового комісара, звертаються сім’ї військових ветеранів, учасників бойових дій, щодо соціальної несправедливості, а саме пільг на харчування дітей в садочках і в шкільних закладах, оплати за комунальні платежі. Це питання має місце для вирішення і свою позицію міському голові я вже висловив. Військовослужбовці гарнізону відраховують великі суми коштів податку на фізичних осіб, які складають більшу частину бюджету міста, тому буду наполягати про планування розхідної частини з урахуванням коштів на цей соціальний прошарок громадян міста.

Звичайно, інтереси жителів громади третього виборчого округу, які не є військовими, я також буду захищати і представляти в міськраді. І повірте, досвіду і адмінресурсу в цьому питанні в мене достатньо, ніхто забутий і обділений увагою не буде.

До Очаківської громади приєднуються мешканці Кінбурнської коси, які входять до нашого виборчого округу. Нещодавно разом з кандидатом на посаду міського Голови Сергієм Бичковим і членами нашої команди ми об’їхали населені пункти Кінбурнської коси і були враженні «місцевим гротеском» – різницею між заможними і бідними.

Проблеми життєдіяльності місцевого населення також не повинні залишитися осторонь і найперше – це вирішення питання щоденного морського сполучення муніципального водного транспорту. Є проблеми медичного забезпечення, шкільного виховання, розвитку комунальної інфраструктури. Наша команда одностайно вирішила підтримати ряд соціально-економічних проектів, які будемо втілювати після приєднання Кінбурнської громади до міста.

Попереду великий фронт роботи націлений на те, щоб місто перетворювалося на сучасну курортну здравницю України, в якому буде приємно жити нам і нашим дітям, і не соромно зустрічати гостей як з України, так і іноземців, які залюбки будуть приїжджати до нас на відпочинок. Разом з командою однодумців від партії «Слуги народу» ми зможемо мрії втілити в життя!

З повагою,
Геннадій Леурда