"Мир добра" на Черноморской косе




13 августа в г. Очакове на Черноморской косе, на сцене базы отдыха “Санта” состоялась благотворительная организация “Мир добра”, организатор Елена Ковалева — директор НОБО “Маргарита”.

Дует

Юные таланты Очакова - Маргарита Ковалева, Анастасия Томина, дуэт “Лаки Дей” (А. Паученко, С. Самойлов) дарили зрителям свои песни и сердца.

Млечный путь

Шоу-балет “Кимерия” (руководитель Олег Дяченко) поражали и удивляли разнообразием костюмов и исполняемых номеров. 

Благотворительную акцию поддержало и концертное агентство “Млечный путь” (директор Любовь Кравченко) и лауреаты одноименного фестиваля.

лобурецОткрывая вторую часть концерта любовь Александровна подчеркнула, что мир спасет не красота ,а доброта, что “доброта живет в сердцах людей, в их душах и улыбках, а так же в стремлении творить добрые дела”.

Лауреаты фестиваля с радостью откликнулись на предложение участия в благотворительной акции.

Александр Закшевский (Вознесенск), Евгений Пушкаревский, Любовь Белокаменская, Сергей Шевченко (группа «ЛИМАН»), леонид Косовский (Одесса), Людмила Лобурец, Виктор Зволинский (Очаков).

Коля СанайкоСамые маленькие участники благотворительного концерта Николай Санайко и Злата Шевченко (внуки Николая Кравченко) посчитали свои долгом выступить на концерте.

Все участники и зрители концерта убеждены, что делать добро, дарить радость и надежду людям необходимо ежедневно, ежеминутно.

В течении всего концерта можно было подойти к благотворительному ящику и положить деньги.Васьков

Деньги, собранные во время концерта, на следующий день были переданы маме Димы Булик.

Из интервью Елены Ковалевой «Чорноморській зірці»: «Дозвольте … висловити щиру подяку тим депутатам Очаківської міської ради, які надали фінансову, матеріальну та моральну підтримку. Для яких не на словах, а на ділі "чужих дітей не буває", а ще коли ці діти онкохворі. Це Хасан Зубайович Гемаєв, Вікторія Олександрівна Чорна, Олексій Віталійович Васьков, Сергій Вікторович Самоуков. 

Мироненко

Не стояли осторонь приватні підприємці Н.Д. Гурова, О.Б. Мурич. Вдячна Очаківському районному комітету КПУ, що відгукнувся і, завітавши на Чорноморську косу, подарував дітям надію на видужання. А без теплих, щирих слів-порад від начальника міського відділу культури Т.Я. Мироненко, звукорежисера концерту О.М. Скворцова, транспортних послуг, що надав С.В. Буток, та О.П. Сокиркіна, який люб'язно надав сцену бази відпочинку "Санта", я просто не уявляю проведення такого масштабного заходу.

Вірю, що благодійна акція “Світ добра” нікого не залишила байдужим. Ми всі: і організатори, і ведучий, і артисти — намагались посіяти в серцях присутніх зерна доброти. Але переконалась вже вкотре, що люди не навчені робити добро. Вони всі повинні зрозуміти, що без доброти життя стає бідним. Адже не даремно було сказано Дені Дедро: “Щаслива людина та, яка дарує щастя багатьом людям”. Але добру потрібно вчити змалечку.Черная

Тому звертаюсь і до депутатів, і до пересічних громадян — робіть добро, шановні, воно обов’язково до вас повернеться, коли матимете в цьому потребу. Переконана, що такі акції потрібно проводити частіше. В районі сьогодні п’ять онкохворих дітей. Я спілкуюся як з дітьми, так і з їх родинами, і що дає мені сили працювати, так це віра в очах дітей. Вони мріють, коли палата, ліки і лікарі відступлять, залишаться позаду, бо хочуть вчитися, пізнавати світ, співати, танцювати. Вони хочуть жити без болю. То чи маємо ми право стояти осторонь проблем цих дітей?

Такі благодійні акції — це, з одного боку, збір коштів для хворих, а з іяшого — вони потрібні цілком благополучним і здоровим людям, в яких черства і глуха душа до чужого болю. Саме благодійні акції — лікування милосердям тих, які не бачать і не чують нічого навкруги.»