Оздоровлення дітей у місті Очакові та в Очаківському районі влітку 2015 року




Оздоровлення дітей у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку
міста Очакова влітку 2015 року

Відділом статистики в Очаківському районі підведені підсумки роботи дитячих закладів оздоровлення та відпочинку м. Очакова влітку 2015р. У літній період 2015р. на території міста функціонувало 7 таких закладів, серед яких 5 – табори з денним перебуванням, 1 – позаміський заклад відпочинку та 1 – позаміський заклад оздоровлення.

У дитячих закладах відпочинку частину літніх канікул провели 912 дітей, з них 35% – у таборах з денним перебуванням, 57% – у позаміських закладах відпочинку, решта – у позаміських закладах оздоровлення.

Влітку цього року (з урахуванням міжрайонної міграції) оздоровилося 349 дітей нашого міста, що на 11% більше ніж влітку 2014р. Серед них 38 – діти з багатодітних і малозабезпечених сімей, 29 – сироти та діти позбавлені батьківського піклування та 3 – дитини-інваліда.

Оздоровлення дітей у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку Очаківського району влітку 2015 року

Відділом статистики в Очаківському районі підведені підсумки роботи дитячих закладів оздоровлення та відпочинку Очаківського району влітку 2015 року. Всього на території району функціонувало 15 закладів, серед яких 13 – табори з денним перебуванням, 1 – позаміський заклад відпочинку та 1 – позаміський заклад оздоровлення.

У дитячих закладах відпочинку частину літніх канікул провели 2860 дітей, з них 44% – у таборах з денним перебуванням, 38% – у позаміських закладах оздоровлення, решта – у позаміських закладах відпочинку.

Влітку цього року (з урахуванням міжрайонної міграції) оздоровилося 1312 дітей нашого району, що на 10% менше ніж влітку 2014р. Серед них 423 дитини з багатодітних і малозабезпечених сімей, 59 – сироти та діти позбавлені батьківського піклування, по 19 осіб відповідно – діти, потерпілі від наслідків Чорнобильської катастрофи та діти-інваліди.

Відділ статистики
в Очаківському районі