Турнір з футзалу в Очакові




19 серпня у місті Очаків за підтримки Федерації футболу Миколаївської області, комітету з футзалу Федерації футболу Миколаївської області та федерації футболу Очаківського району, відбувся турнір з футзалу серед ветеранів.

До південного міста завітали гості з Южноукраїнська. Зустрічались команди двох вікових груп 40+ та 50+.

Не дивлячись, що турнір був товариський, була справжня мужня боротьба до фінального свистка, не дивлячись на рахунки.

Якби не воротар з Южноукраїнська Євгеній Квасневський, то рахунки були би іншими. У першій зустрічі 50+ перемогу здобули ветерани команди гостей з рахунком 4:2.

За підсумками цієї зустрічі, кращим гравцем визнано – Філонок Володимира, кращим воротарем – Квасневського Євгенія з команди Южноукраїнська. У номінації кращій гол турніру приз отримав – Фріцак Віктор.

Друга зустріч між «молодіжними» складами 40+, також закінчилась на користь гостей 7:3. За підсумками цього матчу кращим гравцем визнано – Григорчика Романа, кращим воротарем – Нестерова Михайла, обидва з Очакова, а кращим гравцем зустрічі – Литвинова Юрія з Южноукраїнська.

Команди переможці а також футболісти, були нагороджені від Федерації футболу Миколаївської області, пам’ятними кубками, призами та грамотами. Нагорождення проводили – голова комітету з футзалу Федерації футболу Миколаївської області Білоус Олександр, та президент Ліги вуличного футболу Степанов Олександр. Організаційний комітет турніру – Магу Микола, Євгеній Квасневський та Бойко Юрій.

Федерація футболу Миколаївської області