Очаківська музична школа отримала дипломи на музичній олімпіаді «Голос Країни»




З 5 по 9 квітня 2017 р. в концертному залі Університету імені Бориса Грінченка проходила XI Всеукраїнська музична олімпіада “Голос Країни”. Олімпіада проходила під патронатом Євгена Станковича. Голова журі – Народний артист України В.О. Матюхін.

За 5 днів на сцені виступило 696 учасників з 119 населенних пунктів України та Києва. У загальнокомандному заліку боролися 324 педагога з 230 навчальних закладів України, а також концертмейстери.
Очаків був представлений ученицею музичної школи Силівон Христиною, її викладачем Шеховцовою Ларисою Кимівною та завідувач учбовою частиною Чудною Натале Сергіївною.

Силівон Христині був присуджений Диплом лауреата Першого ступеня У номінації «академічний вокал».

Шеховцова Лариса Кимівна була нагороджена Дипломом «за великий внесок у професійну музичну освіту та високий рівень підготовки учасника».

Завідувач учбовою частиною Чудна Наталя Сергіївна отримала спеціальний приз «за музичність та художній образ» у номінації «естрадний вокал» за виконання авторської пісні.

Найбільш велику нагороду здобула музична школа міста Очакова за участь у трьох номінаціях — Диплом «за великий внесок у професійну музичну освіту». Це перша нагорода за 55 років існування школи і, сподіваємось, не остання. Вітаємо адміністрацію школи та її викладачів за неперевершену перемогу!