Футбольний турнір на честь пам'яті Героя соціалістичної праці І. С. Шевченка




20 жовтня в Кам'янці відбувся футбольний турнір на честь пам'яті Героя соціалістичної праці Івана Семеновича Шевченка. В турнірі взяли участь 5 команд: команда Каскад Кам'янської сільської ради капітан Кобзяк Сергій; команда Куцурубської ОТГ, капітан Яшніков Олексій; команда Нечаянської ОТГ, капітан Кирик Юрій; команда військової частини Майський, капітан Масалика Юрій; команда села Рівне, капітан Сопілко Олександр.

На святі були присутні почесні гості: директор ПСП Україна, депутат Очаківської районної ради Костерчук А.І.; онуки І.С. Шевченка- Гладун Валерій Вікторович з дружиною Людмилою Борисівною та донькою Анною; Бардіна Катерина Вікторівна з чоловіком Анатолієм Петровичем; заступник голови Очаківської РДА Шевельва З.А., колишній голова Очаківської РДА Росинець О.Ф., голова Нечаянської ОТГ Вівчар М.М., спеціаліст з питань спорту Очаківської міської ради Кадочніков Є.Г. Традиційно свято розпочалося державним гімном і підняттям прапорів, почесне право було надано ініціатору свята А.І.Костерчуку та гостям З.А.Шевельовій і М.М.Вівчару.

Судійство футбольних матчів здійснювали Зевакін Олександр, Тараненко Леонід, Ілляшенко Дмитро.


Команда «Каскад»

Членами журі були А.І.Костерчук, К.В.Бардіна, Є.Г.Кадочніков, С.В.Олійник. Почесне право зробити перший удар по м'ячу, а на завершення турніру вручити кубки переможцям було надано правнучці І.С.Шевченка- Гладун Анні. 
За результатами гри кращим захисником визнано Владимиренко Юрія з команди в /ч Майський.

Володарем кубка кращий воротар став Ольшанський Сергій з команди села Рівне. Кращим півзахисником став Івасишин Вадим з команди Нечаянської ОТГ, а кубок кращого нападника дістався Долганюк Олександру з команди Каскад Кам'янської сільської ради.
В результаті напруженої боротьби з результатом 0 очок на 5 місці стала команда Куцурубської ОТГ. Здобувши 5 очок команда в/ч Майський отримала 4 місце. Прекрасну гру показали футболісти з Рівного отримавши 6 очок вони посіли почесне 3 місце. А от інтрига в тому хто ж стане переможцем тривала до останньої гри. Отримавши 10 очок команда Каскад Кам'янської сільської ради посіла 2 місце, а перше місце з результатом 11 очок виборола команда Нечаянської ОТГ.


Команда «Каскад» Кам'янської сільської ради


Команда села Рівне

І зрештою перехідний кубок футбольного турніру на честь пам'яті Героя соціалістичної праці Івана Семеновича Шевченка дістався команді Нечаянської ОТГ.

Щиро дякуємо всім командам, почесним гостям, суддям та членам журі за участь в нашому святі, а також вболівальникам, які підтримували команди протягом всього турніру. Особливі слова подяки хочу сказати А.І.Костерчуку за надану допомогу в організації та проведенні свята, за придбання кубків, медалей та спортивної форми для футболістів Кам'янської сільської ради.

Вітаю футболістів Кам'янки з почесним 2 місцем, бажаю їм і надалі успіхів та перемог, дякую капітану Кобзяку Сергію за організацію команди, Власюк А.І. і Гривняк О. М. за допомогу в проведенні урочистого відкриття турніру.

Любовь Стоянова