Приписка громадян 2002 року народження до призовної дільниці очаківського району




На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» з 1 січня по 31 березня 2019 року оголошується приписка громадян 2002 року народження до призовної дільниці Очаківського району Миколаївської області.

До приписки залучаються всі громадяни, які народилися з 1 січня по 31 грудня 2002 року включно, які постійно проживають на території Очаківського району, а також громадяни старшого віку, що не пройшли за різних обставин приписку раніше.

Всі громадяни, які підлягають приписці до призовної дільниці, зобов’язані прибути у райвійськкомат за адресою м. Очаків вул. Старофортечна, 16 в призначені для них дні і години з документами, що вказані в персональних повістках. Громадяни, які не отримали персональних повісток повинні прибути за вказаною адресою протягом дня 22, 23 або 24 січня 2019 року з документом, що посвідчує особу. У разі неможливості прибуття у вказані дні, резервними днями визначені 29 та 30 січня 2019 року.

Також нагадуємо, що громадяни, які не отримали приписне свідоцтво, не зможуть поступити до навчальних закладів для отримання освітньо-кваліфікаційного рівня, виїхати за кордон, влаштуватися на роботу, приписатися або виписатися з житлового приміщення.

На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій, сільськогосподарських товариств, навчальних закладів повинні звільнити від виконання своїх обов’язків громадян, які проходять приписку до призовної дільниці, на час, необхідний для проходження комісії і забезпечити їх своєчасне прибуття в райвійськкомат.

Військовий комісар
Очаківського районного військового комісаріату
полковник Г.П.ЛЕУРДА