В Очакові заборонено прольоти літальних апаратів




Бойові дії на Сході країни досі тривають. Проти України продовжують діяти спецслужби агресора. З огляду на ситуацію, яка склалася навколо баз, складів та арсеналів Збройних Сил України щодо попередніх розвідувальних польотів безпілотних літальних апаратів, в результаті на які в подальшому були здійсненні диверсійні дії.

У зв'язку з цим начальником Украероцентру спільно з Міністерством Оборони встановлено заборону № 55 з 01.05.17 для прольоту літальних апаратів всіх типів на висоті від поверхні до 3050 метрів з колом радіусом 4 км від півночі «кінець аеродрому», південь «о.Первомайський», схід «початок с.Куцуруб», захід «початок с.Чорноморка, до б/о ВЕЛАМ» (згідно малюнку)

Заборона не розповсюджується: на прольоти державних повітряних суден, регулярні польоти в контрольованому повітряному просторі, польоти повітряних суден для проведення всіх видів рятувальних робіт, термінові польоти повітряних суден з метою надання медичної допомоги.

Особи, які порушили заборону будуть затримуватися та притягатися до відповідальності згідно з законодавством України. Командування військових частин Очаківського гарнізону та правоохоронні органи м. Очаків звертається до громадян з проханням повідомляти правоохоронні органи про підозрілих осіб поруч з військовими об’єктами та держустановами.

Контактні телефони щодо повідомлень:

Очаківський відділ Поліції Головного Управління Національної Поліції в Миколаївській області: 102 и 2 – 26 – 66

Відділ СБУ м. Очаків: 2 – 26 – 55 (черговий)

Черговий військової частини А2637: 3 – 00 – 63