Пробігти по слідах Ахілла…




Пробігти по слідах Ахілла запрошує національний природний парк «Білобережжя Святослава» на Кінбурнській косі 19 серпня цього року. Адже це місце, сповнене міфами, легендами, оповіданнями, які дуже тісно сплелися поміж собою.

Ахіллів забіг

  Ахіллів забіг  

Можливо, саме тут відбулася грандіозна морська битва, в якій переміг Ахілл і на честь перемоги влаштував змагання по бігу «Ахіллів біг»!?

В данину нашому минулому, вже сім років поспіль національний природний парк «Білобережжя Святослава» (Миколаївська область), за підтримки Миколаївського клубу любителів бігу, проводять на рекреаційній ділянці «Кінбурнська стрілка» еколого – спортивне свято – «Ахіллів забіг».

Ахіллів забіг

Із року в рік «Ахіллів забіг» збирає у себе все більше і більше учасників і гостей: серед них представники влади, громадськості, працівники культури та освіти, митці, місцеві жителі та відвідувачі парку.

Почесними гостями заходу будуть відомі винороби та пасічники Очаківщини, які презентують учасникам свята власну продукцію.

Учасники та гості еколого – спортивного свята, яке відбудеться у найдавнішій колисці олімпійського руху Північного Причорномор’я, будуть мати змогу оцінити спортивні досягнення бігунів, познайомитися з працівниками парку та їх діяльністю, насолодитися чистим повітрям та нескінченно бірюзовим теплим морем і, звичайно ж, спробувати медові смаколики та козацький куліш.