ФК «Куцуруб» у фіналі літнього чемпіонату області з футзалу.




15 жовтня в смт Березанка пройшли фінальні ігри літнього чемпіонату області з футзалу.

У турнірі взяли участь команди «Укр-Нива» Березанка, срібний призер зимового чемпіонату «Лія» Сухий Єланець Новоодеського району, «Альянс» Миколаїв і «Куцуруб» Очаківського району.

В силу певних обставин, в останній момент, не змогли приїхати, такі команди як: «Автолоко» чемпіон Южноукраїнська, «Арсенал» Очаків чемпіон Миколаєва, «Кам’яне» Новий Буг і чемпіон Жовтневого району.

Турнір проходив за коловою системою, два тайми по 15 хвилин, у разі нічиї, згідно регламенту, пробивалися шестиметрові удари по три з кожного боку, до визначення переможця.

Згідно жеребу, турнір відкривали команди «Укр-Нива» і «Куцуруб», господарі майданчика були на дві голови сильніше своїх суперників, підсумковий рахунок зустрічі 14: 1 на користь «Укр-Ниви».

У другій грі, де зустрілися «Лія» та «Альянс», була справжня «рубка», іноді емоції і бажання не поступитися суперникові били через край. Це була гра рівних суперників, про що говорить і рахунок матчу 1: 0 на користь «Лії».
Потім на майданчик вийшли команди «Укр-Нива» і «Альянс». І Знову «заруба» … Дуже рівний перший тайм, велика кількість жовтих карток і жорсткою, чоловічої боротьби. Але в другому таймі, мабуть позначилося те, що «Альянс» грав другу гру поспіль, і «Укр-Нива» дотиснула суперника, рахунок 5-2 на користь господарів майданчика.

Наступними на майданчик вийшли команди Сухого Єланця і Куцуруб. Команда «Лія» мала відчутну перевагу на проятяженіі всієї гри про що говорить і рахунок – 8-2. Не дивлячись ні на що, хочеться відзначити гру воротаря команди з Куцуруб, якби не він, то рахунок, як і в інших іграх, був би значно більше.

Наступна гра, згідно з попередніми результатами, була фіналом. На майданчику зустрілися команди «Укр-Нива» і «Лія». Гра вийшла дуже красивою і цікавою. Було багато боротьби, швидкості і величезне бажання кожної команди перемогти. На подив гра проходила коректно без грубості. На якийсь момент, «Укр-Нива» повела в рахунку 3-0 і, напевно, розслабилася, в результаті дозволила супернику зрівняти рахунок. Фінальний свисток зафіксував нічию 3-3. Першими серію штрафних шести метрових ударів почала «Лія» 1-0, потім «Укр-Нива» зрівнює рахунок 1-1. Наступний удар «Лії» не результативний, рахунок залишився 1-1, але і «Укр-Нива» не реалізовує свій шанс вийти в перед, 1-1. Остання серія ударів, «Лія» забиває 2-1, а ось удар «Укр-Ниви» – знову, повз … Радість футболістів і уболівальників команди з Сухого Єланця, засмучення гравців вболівальником з Березанки …
В останній грі зустрілися команди, які ще не набрали не одного очка. Але по попередніх іграх явним фаворитом був «Альянс», що і підтвердив підсумковий рахунок 5-1.

Отже, літнім Чемпіоном Миколаївській області з футзалу (на відкритих майданчиках) стала команда «Лія» Сухий Єланець Новоодеського району керівник команди Ярошинський Микола, срібним призером стала команда «Укр-Нива» Березнегувате керівник команди Чапчай Ігор, бронза у «Альянсу» м.Миколаїв, керівник команди Цибульський Андрій.

Нагородження проводили голова федерації футболу Миколаївської області Єропунов Микола Леонтійович і глава комітету футзалу федерації футболу Миколаївської області Білоус Олександр Анатолійович, командам були вручені пам’ятні кубки та грамоти.

Білоус А.А.,
глава комітету ФФНО