Веснянний призов в активній фазі




Веснянний призов молодого поповнення до Збройних Сил України та інших військових формувань в активній фазі


В місті Очаків та Миколаївському районі триває відправка молодого поповнення до Збройних Сил України. Сьогодні 09.04.2021 року о 07.00 ранку військовий комісар Очаківського РТЦК та СП полковник Геннадій Леурда здійснив чергову відправку особового складу призовників на території районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, привітав та висловив вдячність призовникам, батькам та рідним за їх  виховання, всі призовники прийшли у районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки добровільно, довго не вагаючись, бо знають, що служба загартовує, робить сильнішим. Недаремно строкову військову службу називають школою життя, адже вона вчить приймати самостійні рішення, відповідати за свої вчинки, рішуче діяти в складних ситуаціях.


Це перша велика відправка молодого поповнення, яка завдяки високій патріотичній мотивації юнаків, та організованій роботі працівників районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки,  роботи медичної комісії, активній допомозі міської влади в забезпеченні транспорту для доставки юнаків до збірного пункту, пройшла успішно. Завдяки співпраці з КНП «Очаківська багатопрофільна лікарня» ОМР, а саме з головним лікарем Ольгою Степановою та головою військово-лікарської комісії Валерієм Кнітелем, немає проблемних питань щодо проведення медичного огляду юнаків.

Також хочеться висловити слова вдячності керівникам місцевих органів влади – меру міста Очаків Сергію Бичкову, голові Куцурубської ОТГ Інні Копійці та голові Чорноморської ОТГ Андрію Дмитренко. На сьогоднішній день до лав Збройних Сил України вже відправлено 13 майбутніх захисників Вітчизни, ще семеро готуються поповнити ряди молодих воїнів найближчим часом.
Інформуємо також населення міста і району про те, що призвані юнаки на строкову військову службу користуються соціальними пільгами, серед яких збереження робочих місць та середньої заробітної плати на протязі усієї служби в лавах ЗСУ, виплата одноразової грошової допомоги в розмірі 4540 грн., безоплатне медичне лікування в військових медичних закладах, гарантоване соціальне страхування та ін.
Бажаємо усім юнакам, пройти цю службу з гідністю та честю.

Власна Пресс інформація Очаківського РТЦК та СП.