Стаднічук Ірина отримала Гран Прі Міжнародного конкурсу




30 квітня 2017 року в Києві проходив V Міжнародний конкурс класичної музики і пісні «Талановиті діти України», в якому, на запрошення Всеукраїнської громадської благодійної організації з такою ж назвою, прийняла участь учениця музичної школи міста Очакова Стаднічук Ірина, клас викладача Домбровської В.А.

В конкурсі змагалися юні піаністи, скрипалі і вокалісти з різних куточків України, а сам він проходив у концертному залі Музею Книги, розташованому у Києво – Печерській Лаврі.

Ірина виступала в номінації «Інструментальна музика (фортепіано»), в середній дитячій віковій категорії (11-13 років). Вона виконала два твори – Симфонію Й.С.Баха та п’єсу О.Білаша «Гуцульська писанка».

Стаднічук Ірина. Очаків.

ЇЇ наставниця – старший викладач Домбровська В.А. - вважає, що цей виступ був самим яскравим для Іринки, хоча вона навесні приймала участь уже в трьох мистецьких змаганнях. І яку радість відчули обидві, коли журі, очолюване народною артисткою України Н. Шелепницькою, оголосило результати: Гран Прі конкурсу отримала учениця музичної школи міста Очакова Стаднічук Ірина, обійшовши своїх ровесників з Києва, Дніпра і Сум.

Стаднічук Ірина. Нагородження.

Ми поздоровляємо Ірину і її викладача із заслуженою перемогою і бажаємо їм нових творчих злетів!

О. Кравченко