Допомога платникам податків




Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» та з метою профілактики, запобігання поширення та мінімізації інфікування коронавірусом рекомендуємо Вам відкласти візити до Очаківського ЦОП.

За допомогою інформаційно-телекомунікаційної системи «Електронний кабінет» забезпечується цілодобове надання спектру безкоштовних електронних послуг без відвідування центрів обслуговування платників, забезпечується можливість отримування в режимі реального часу доступ до інформації з реєстрів та електронних систем.

Для допомоги платникам податків Державна податкова служба розпочала серію відеоуроків, в яких роз’яснюватиметься як правильно користуватися електронними сервісами.

На сьогодні підготовлено три відеоуроки, які розміщено на вебпорталі ДПС в рубриці «Головна > Медіа-центр > Новини > ДПС розпочинає серію відеоуроків про те, як користуватися Е-сервісами (посилання: https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/412310.html ) та у розділі «Новини» відкритої частини Електронного кабінету.

Шановні платники, просимо Вас максимально використовувати дистанційну формату спілкування з контролюючими органами.

Звітність та будь-яку іншу кореспонденцію платники мають можливість залишити в скринці ЦОПу за адресою: м. Очаків вул. Старофортечна, 27

Очаківська ДПІ ГУ ДПС
у Миколаївській області