Приписка громадян 2004 р.н. до призовної дільниці




Оголошується приписка громадян 2004 року народження до призовної дільниці очаківського району!

На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» з 1 січня по 31 березня 2021 року оголошується приписка громадян 2004 року народження до призовної дільниці Очаківського району Миколаївської області.

До приписки залучаються всі громадяни, які народилися з 1 січня по 31 грудня 2004 року включно, які постійно проживають на території Очаківського району та міста Очаків, а також громадяни старшого віку, що не пройшли за різних обставин приписку раніше. Всі громадяни, які підлягають приписці до призовної дільниці, зобов’язані прибути у районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки за адресою м. Очаків, вул. Старофортечна, 16 в призначені для них дні і години з документами, що вказані в персональних повістках.

Громадяни, які не отримали персональних повісток, повинні прибути за вказаною адресою протягом дня 26, 27 або 28 січня 2020 року з документом, що посвідчує особу (паспорт, довідка про місце реєстрації, ідентифікаційний код, свідоцтво про народження, свідоцтво про базову загальну освіту, характеристика, довідка з місця навчання).

Особливу увагу звертаємо батьків, юнаки яких навчаються в навчальних закладах за межами Очаківської, Чорноморської та Куцурубської ОТГ, які не охоплені органами місцевого самоврядування, про явку хлопців до Очаківського РТЦК та СП для отримання приписного посвідчення. Також нагадуємо, що громадяни, які не отримали приписне свідоцтво, не зможуть поступити до навчальних закладів для отримання освітньо-кваліфікаційного рівня, виїхати за кордон, влаштуватися на роботу, приписатися або виписатися з житлового приміщення.

На підставі статті 42 та статті 38 п.9 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій, сільськогосподарських товариств, навчальних закладів повинні звільнити від виконання своїх обов’язків громадян, які проходять приписку до призовної дільниці, на час, необхідний для проходження комісії і забезпечити їх своєчасне прибуття в районний територіальний центр комплектуваня та соціальної підтримки.

Військовий комісар Очаківського районного територіального центру комплектування
та соціальної підтримки
полковник Геннадій Леурда