EUROДВІЖН для «морських котиків» в Очакові




16 березня для «морського спецназу» в Очакові виступив гурт «ТІК».

Віктор Бронюк з усією компанією відвідали легендарних українських «морських котиків» - 73-й морський центр спеціальних операцій, яким керує легендарний український герой-патріот, повний кавалер ордену «За мужність» капітан Едуард Шевченко.

   

 

- Хлопці з цього підрозділу давно нас запрошували. Ми дуже раді, що вдалося приїхати! Були поруч, тож, як кажуть - сам Бог велів! – розповідає Віктор Бронюк. – Коли спілкувалися з хлопцями, виявилося, що у цьому легендарному підрозділі є чимало наших земляків – хлопці з Бару, Шаргородського і Могилів-Подільського районів, що на Вінничині.

Оскільки «ТІК» був в Очакові уперше, військові влаштували для гурту екскурсію: показали головні визначні місця міста, чудові морські краєвиди і познайомили зі своїм солдатським побутом.

А «ТІК», у свою чергу, порадував морських спецназівців годинним концертом, виконавши свої найкращі та патріотичні пісні. Після виступу військові і музиканти обмінялися найціннішими подарунками – прапорами.

- Хлопці ще на солдатський обід запрошували лишитись, але ми вже мали рушати на Одесу, тож домовились, що приїдемо до них влітку, - говорить Віктор Бронюк. – Вони з такою великою любов’ю розказували про красу тамтешньої місцевості і славнозвісної Кінбурнської коси, що обов’язково повернемось до Очакова у розпал сезону.