Затвердження генерального плану села Чорноморська




28 вересня в Очаківській райдержадміністрації відбулося засідання містобудівної ради при відділі містобудування, архітектури, будівництва та житлово - комунального господарства  Очаківської РДА, на якій розглядався хід робіт з затвердження генерального плану  села Чорноморська.

З вступним словом виступив начальник відділу містобудування, архітектури, будівництва та ЖКХ Кифоренко В.В. 

Представники інвестора розробника генерального плану села Чорноморка – директор ТОВ «Скай-різонБлек» Браган С.І., провідний розробник плану Цимбал А.А., представили членам містобудівної ради стан просування робіт по затвердженню генплану, обговорили зміст пояснювальної записки і креслень та спланували наступні дії з врахуванням всіх діючих стандартів. Слід зауважити, що розробники врахували всі побажання громади, оскільки напередодні пройшли громадські слухання.

По закінченню містобудівної ради очільник району Самоуков С.В. сказав:

«Ми знаходимося на початку не простогошляху. Це дуже значимий проект не тільки для жителів села Чорноморка, міста Очаків, для Миколаївської області, і всієї України. Тому що, такий проект не розглядався ніколи. Ви пам'ятаєте наше перше засідання, коли ми давали згоду на ведення цих робіт? Дуже багато було дискусій, в принципі, було стільки песимістів, що можна було нічого не робити. Але ж за рік виконана така робота, я вважаю дуже важлива і велика. Що я впевнений в правильності висловлювання, що дорогу осилить «идущий». Так є зауваження, але і темпи були дуже високі. Люди намагалися, працювали. Це тільки наміри, це тільки проект, всі будівництва будуть проектуватися при детальному вивченні потреб населення громади. Зараз ми говоримо тільки про наміри, але те що цей проект не погіршить соціальну і економічну обстановку в селі Чорноморка і місті Очаків, я переконаний. Тому більше оптимізму і працювати далі».

За результатами обговорення містобудівна рада заслухала всі зауваження та пропозиції учасників засідання та рекомендувала данний проект плану села Чорноморка до затвердження після  доопрацювання відповідно до чинного законодавства. Про це сказав голова містобудівної ради Кифоренко В.В., підбиваючи підсумки засідання.

Сайт Очаківської РДА