Навчальні збори підрозділів територіальної оборони району




Очаківський районний військовий комісаріат інформує, що в період з 28 серпня по 06 вересня 2019 року на території Очаківського району та міста Очаків будуть проводитися навчальні збори підрозділів територіальної оборони району. У зв’язку з цим запрошуємо військовозобов’язаних та резервістів звернутися до військового комісаріату для взяття участі у проведенні зборів. Під час проходження навчальних зборів у вас буде можливість набути, згадати або змінити військово-облікову спеціальність, виконати практичні стрільби зі стрілецької зброї під керівництвом досвідчених інструкторів, покращити свої теоретичні та практичні навички захисту меж рідного району у важкий час. Для цього потрібні наступні документи:

  • Військовий квиток або тимчасове посвідчення;
  • Ксерокопія паспорту, ідентифікаційного коду та номер картки для виплат (для отримання грошової винагороди за проходження зборів).

Представникам громадської організації «Козацька застава», інших організацій і об’єднань, ветеранам ЗСУ, національної поліції, прикордонної служби, які мають практичний бойовий досвід прийняти активну участь у підготовці та проведенні вказаних зборів. Показати, а не декларувати силу духа, козацький характер та справжню любов до рідної землі. Щоб діти пишалися своїми батьками та мали гідний приклад в житті.

За результатами проведення навчальних зборів буде підбито підсумки роботи представників територіальних громад, підприємств, установ та організацій, окремих громадян і розміщено у ЗМІ відповідну інформацію.

За додатковою інформацією звертайтесь до Очаківського районного військового комісаріату за адресою: м. Очаків, вул. Старофортечна, 16 або за телефоном: (05154) 3-08-36.