Діти проти закриття 3 школи




Ожидание страха — страшнее, чем страх
Ожидание дороги длиннее пути
А ведь кажется просто прямо стоять
А ведь кажется просто честно петь

Лана Иванова

Ось вже кілька місяців Очаків "лихоманить". Болюче питання о закритті Очаківської ЗОШ №3 неодноразово підіймали на сесіях; мусують в пресі, в Інтернеті; обговорюють на ринках, та в сім'ях, яких це може торкнутися.

Байдужих мало. Очаків розколовся на прихильників та противників. А що робити дітям, які навчалися, навчаються, та хочуть навчатися саме в цій школі? Потрібно віддати їм належне — вони не скиглять по кутах, вони не опустили руки. Діти, як і належить дітям — малюють.

1 липня у дворі школи № 3 було проведено акцію "ЗОШ №3 - ЗБЕРЕЖИ", під час якої учні та вчителі малювали мотиваційні плакати, які агітують місцевих народних обранців та впливових осіб нашого міста підтримати збереження їхньої школи та готували звернення до депутатів.

ЗВЕРНЕННЯ
вихованців ЗОШ № 3 м. Очакова
до депутатів Очаківської міської ради

Шановні депутати!
До Вас звертаємся ми, діти, учні школи № 3.

Ви – міська влада, вам люди довірили правити містом, від вас залежить наше теперішнє і майбутнє. Прислухайтеся ж до нас. Не забирайте у нас нашу школу.

Не ми винні, що суспільство розділене на багатих і бідних. Не ми винні, що не нам, дітям з бідних сімей, конкурувати з нашими однолітками з інших шкіл міста навіть у самому простому, в одязі.

Ви ж теж тата і мами. Невже ви не розумієте, що ми будемо в інших школах плебеями. А наша школа – це наш новий другий дім, тут ми всі рівні, тут нас люблять і поважають такими, якими є.

Не губіть наше дитинство, не обрубуйте на корені нашу віру в добро і справедливість.

Ви ж влада, ви обрані людьми, щоб створити добро людям, а значить і нам, бо ми теж люди, хоч і маленькі, але все ж таки люди.

Благаємо, будьте і ви людьми, не закривайте нашу школу.