Переименование улицы Чижикова




Організатор громадського обговорення - Очаківський міський голова.

Найменування юридичної особи, якій пропонується присвоїти назву історичної події - вулиця Чижикова.

Іім’я фізичної особи, ювілейної чи святкової дати, назви або дати історичної події, що пропонується присвоїти юридичній особі, та обгрунтування такої пропозиції - Зінченко Олексій (командир частини 73-го Морського Центру спеціального призначення капітан першого рангу, загинув в 2014 році при виконанні бойового завдання в зоні АТО).

Суб’єкт, що вніс пропозицію щодо присвоєння юридичній особі імені фізичної особи, ювілейної чи святкової дати, назви або дати історичної події - Очаківський міський голова.

Поштова адреса, номер телефону, термін і форма для подання пропозицій (зауважень) - м. Очаків, вул. 50 років Жовтня, 7а, каб. №203, тел.: 3-04-96, Яна Олегівна Кухарська. Пропозиції (зауваження) подаються протягом місяця з моменту оприлюднення у письмовій чи усній формі із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає. Юридичні особи подають пропозиції у письмовій формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

Прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення - міський голова Сергій Миколайович Бичков.

Спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення – на офіційному веб-сайті Очаківської міської ради.